Superior szoba

0

Nincs is jobb a reggeli kávé szürcsölésénél, miközben a hegyi panorámát és a friss erdei levegőt élvezzük. Ezt az élményt nyújtja a tágas és esetenként hegyekre néző  panorámával bíró superior szoba, akár erkéllyel. Férőhely: 2 fő + 1 pótágy

Ezen szobatípus a Farönképületben a Kőépületben és az új Residence-ben is fellelhető. A faház hangulatot idéző Rönképület valamint a kőépület esetén az erkély ad  plusz teret a pihenni vágyóknak, míg a modern berendezésű Residence-ben tágasabb szobákkal kedveskedünk, egyik szobánkban akár paravánnal leválasztott hálótérrel. Residence részlegünkben a superior szobák emeleti elhelyezkedésűek és mindegyik rendelkezik francia terasszal amelyek udvarra vagy erdőre néznek, ennek megfelelően egyes szobák nem rendelkeznek panorámával.

A Superior szoba felszereltsége

A Superior szobákhoz kényelmes bútorzat, légkondicionáló, szélessávú internetkapcsolat (WiFi), műholdas televízió, szobaszéf, minibár és teljesen felszerelt fürdőszoba is tartozik. Felár ellenében egy teljes értékű pótágy kényelmes elhelyezése is megoldható. Kisgyermekes vendégeinkre részére, térítésmentesen babaágy is kérhető.
Residence részlegünkban található szobáink teakonyhával felszereltek.

Alapterület a Farönképületben

  • Szoba teljes alapterülete: 20-25 négyzetméter
  • Fürdőszoba mérete: 4-5 négyzetméter

Alapterület a Residence-ben

  • Szoba teljes alapterülete: 29-33 négyzetméter
  • Fürdőszoba mérete: 3-4 négyzetméter

Árkalkuláció & online foglalás

Árkalkuláció

Képek a Superior szobákról

További szobáink