Standard szoba

0

Komfortos szobák, akár erdei kilátással. Ezt az élményt biztosítja szállodánk standard szoba típusa. Férőhely: 2 fő + 1 pótágy.

Ezen szobatípus mindhárom épületszárnyban, a Farönképületben, a Kőépületben és az új Residence-ben is megtalálható. Nagycsaládok vagy baráti társaságok részére összenyitható standard szobákat is tudunk biztosítani a Kőépületben, amelyben a pótágyakat is beleszámítva akár 6 fő elhelyezése is megoldható. Míg  az újonnan átadott Residence részlegünkben modern stílusú szobák várják vendégeinket.

Standard szobáink mindhárom épületrészben elérhetőek, panorámával nem rendelkeznek, kilátásuk a környező erdőre/parkolóra nyílik.
Panorámás Standard szobáink Rönképületünkben találhatóak, kerthelyiségünk felé néznek, festői kilátással a börzsönyi erdőre, komfortos szobákból.
Tetőtéri Standard szobáink tetőablakkal ellátottak.

A Standard szoba felszereltsége

A Standard szobákhoz kényelmes bútorzat, légkondicionáló, szélessávú internetkapcsolat (WiFi), műholdas televízió, szobaszéf, minibár és teljesen felszerelt fürdőszoba is tartozik. Felár ellenében egy teljes értékű pótágy kényelmes elhelyezése is megoldható. Kisgyermekes vendégeink részére, térítésmentesen babaágy is kérhető.

Residence részlegünkban található szobáink teakonyhával felszereltek.

Alapterület

  • Szoba teljes alapterülete: 24-25 négyzetméter
  • Fürdőszoba mérete: 3-4 négyzetméter

Árkalkuláció & online foglalás

Árkalkuláció

Képek a Standard szobákról

További szobáink