Étterem

0

A hotel éttermének hangulata és egyedi világítása ill. építészeti megoldásai különleges atmoszférát nyújt az ételek élvezete mellett. Elismert szakácsaink és szolgálatkész felszolgálóink magyar ételek és italok széles választékát kínálják.

Az étterem szabadon látogatható a hét minden napján. Étlapunk számos helyi specialitással büszkélkedhet: a szárnyasok és a halak mellett, a környező erdőkben elejtett vadfélékből (őz, szarvas, vaddisznó) ízletes és ínyenc módon készített ételek széles kínálatát nyújtjuk. A’la carte étlapunkon természetesen vegetáriánus és kímélő ételek is megtalálhatóak. Az ételekhez több mint harmincféle bor közül válogathat, Magyarország kilenc borvidékéről.

Élvezze a nagyszerű ízeket teraszunkon, háttérben a börzsönyi hegyek látványával és a pompás napsütéssel, télen pedig az étterem kandallójának nyugtató, melegséget adó látványa mellett!

A 140 fő befogadására képes éttermünk ideális megoldás különböző rendezvényeknek (születésnapi partyk, ünnepségek, tanfolyamok és konferenciák) megtartására is. Rendezvényszervezéssel kapcsolatban kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot.

Éttermi nyitvatartás:

12:00 – 22:00.-ig

*A’la carte fogyasztási lehetőség: 12:00 – 18:00.-ig  (rendelésfelvétel 17.30-ig)

**18:00 óra után aktuális félpanziós ajánlatunk érhető el. Svédasztalos formában, vagy a létszám függvényében szűkített félpanziós étlapról. Ár: 7 500 Ft/fő.

ÉTLAP

ITALLAP

Asztalfoglalás:

  • Aznapi asztalfoglalás esetén kérjük minden esetben telefonon legyen kedves érdeklődni, illetve foglalni!

    Képek az étteremről