Párna menü

0

Reméljük otthon érzi magát nálunk!

A szobájában található párnák mellett további párnákat ajánlunk az Ön kényelme érdekében. Kérjük forduljon szállodánk recepciójához, kollégáink szívesen állnak rendelkezésére a megfelelő párna kiválasztásában!

  • Bambuszos párna 

Az üreges felépítésű, rendkívül hajlékony és könnyű bambusz szárak az élet szinte minden területén sokoldalúan hasznosíthatóak.

A párna bambusz szálakat tartalmazó fedőanyaga selymes tapintású, hűs érzetet biztosít. A termék töltete szintén e kedvelt, örökzöld növény szárát alkotó rostok felhasználásával készül. Mindennek köszönhetően a termék nedvességfelvevő- és leadó képessége kiváló, így kellemesen száraz alvást biztosít.

  • Memory párna 

A memory szivacs más néven viszkoelasztikus poliuretán hab, sűrűsége lényegesen magasabb a hagyományos szivacsokénál. Ezáltal a memóriahabból készült párna minden használat után visszanyeri eredeti formáját. Ennek nagy előnye, hogy alvás közben alátámasztja a nyakcsigolyákat, így egyenesen tartja a gerincet. Csökkenti a nyaki izomfájdalmakat, gyorsítja az izomregenerálódást.

Azoknak ajánljuk, akiknek fontos, hogy az alvás társuljon a pihenéssel.

  • Műszálas henger párna 

Műszálas hengerpárna tiszta pamut fedőanyaggal. Kényelmes párna pihenéshez, amikor éppen csak egy kis támasztás kellene. Jó választás olvasáshoz, pihenéshez, amikor a kényelmes pozíció elengedhetetlen.