Rövidebb séta/túra útvonalak a szállodától indulva

Egész éves program
0

2 900,- Ft/csomag

Nordic walking túrabot bérlés: – 2 000,- Ft/nap/túrabot

Túra hátizsák ill. gyermekhordozó bérlés: 2 000,- Ft/nap

A túrához kellékek a recepción megvásárolhatókKellékek – (kullancsriasztó, hátizsák, térkép, kulacs, esőkabát stb.)

– Kisgyerekekkel, babakocsival:

a/ „Residence részlegünkig” a Hotel éttermi parkolóját elhagyva balra fordulunk, és a Zöld + jelzésen pár perc séta.
Vissza ugyanezen az úton.

b/ Vízválasztóig: a Hotel parkolóját elhagyva jobbra fordulunk, és a Zöld + és a Sárga + jelzéseken pár perc séta. Vissza ugyanezen az úton.

– Nagyobbacska gyerekekkel: a Hotel éttermi parkolóját jobbra elhagyva a Zöld + és a Sárga + jelzéseket követve pár perc sétával elérjük a Vízválasztót, itt jobbra fordulunk és a Piros + jelzésen a kisvasút végállomása mellett, a Tanösvényen leereszkedünk Kisírtáspusztára. Vissza ugyanezen az úton. Táv: kb. 4 km. 

– 2-3 órás erdei séta: a Hotel éttermi parkolóját balra elhagyva a Zöld + jelzést követve elhaladunk a „Residence részlegig” mellett, majd annak végénél balra fordulva kb.1 km séta után elérjük a Z – jelzést, ezen balra letérünk az 500 m-re lévő Érsektisztásra. Innen a Sárga –on leereszkedünk a kb. 2 km-re fekvő Kisírtáspusztára. Visszaút: a Piros + jelzésen felkapaszkodunk a Tanösvény mentén a Vízválasztóhoz, innen balra fordulva a Zöld + és a Sárga + jelzéseken visszasétálunk a Hotelbe. Túránkhoz térkép szükséges! Táv: kb. 5,5 km.

 

– Egész napos kirándulás: a Hotel éttermi parkolóját jobbra elhagyva a Zöld + és a Sárga + jelzéseket követve pár perc sétával elérjük a Vízválasztót, itt felülünk a kisvasútra és „lezötyögünk” a csodálatos környezetben fekvő Nagybörzsönybe. Visszaút: a S – jelzésen végig a Hosszú-völgyben feltúrázunk Kisírtáspusztáig, innen a Piros + jelzésen felkapaszkodunk a Tanösvény mentén a Vízválasztóhoz, ahol balra fordulva a Zöld + és a Sárga + jelzéseken visszasétálunk a Hotelbe. Táv: kb. 9 km.

Figyelem: túránkhoz térkép szükséges, és a visszaút során számoljunk a sötétedéssel! A kisvasút csak tavasztól őszig közlekedik! A kisvasút menetrendje

MEGNYITOTTUK
új, épített, kültéri
meleg vizes
PEZSGŐFÜRDŐS ÉLMÉNYMEDENCÉNKET!

Nyári Nyerő Nyaralás

2=3 napok JÚLIUSBAN is

3=4 AKCIÓ NYÁRON